Beach club

0

Billeder fra Beach Club

Beach Club La Manga FerieboligEn beach club er et sted hvor du kan få alt hvad du har lyst til på en strandtur. Er du tørstig, så hent en øl eller en drink. Er du sulten, så snup en pizza slice eller en spansk kage.

Beach Bar La Manga PenthouseBesch club er stedet hvor du kan få både drinks, mand og is.

Slap af på Beach Club i La MangaVed en Beach club har du mulighed for at leje liggestole eller specielle familie områder med plads til flere.

Beach Club pool i La MangaNogle beach clubs har også pools til både store og små.

Beach Club børnepool i La Manga

Lamanga strand 2014

Lamanga strand og beach club 2014

Menuen hos Roda Beach Club leverer en udmærket gourmet oplevelse omkring Mar Menor. Der er otte retter af udsøgt mad, så selv de mest kræsne kan nyde et fint udvalg af varianter og fødevarer. Servicen og personalets viden understøtter hele oplevelsen. Selv om man er nødt til at tage et ordentligt stykke ud af lamanga tangen, så er det virkelig værd at besøge en beach club mindst én gang i løbet af dit ophold. Når man så ser ​​Månen stige op over over havet er bare prikken over i’et. Selvom det er svært at vælge et favorit måltid så kan et godt bud være kirsebær gazpacho med krebs.

Collados club ligger for enden af ​​La Manga del Mar Menor, hvis du følger vejen, vil du finde den. Stedet blev bygget i 50’erne. Det var stedet for politikere og andre højtstående folk under Franco æraen. Designet ligner en flyvende tallerken”. Det er nu blevet omdannet til en restaurantbar. De har en fin service, en privat pool, en DJ på stranden, levende musik og diverse aftenshows. Menuen per person er mellem 60 og 80 . Det er et fantastisk sted, hvor du kan nyde et par timer sammen med dine kære og havets brise.

Skriv et svar

Copyright © 2013-2021 Lamanga Penthouse All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.