Lejligheds info

0

Lejligheds Info findes her:

Los Miradores er et nyt boligprojekt, beliggende over for lystbådehavnen Tomas Maestre, ved kanalen, der forbinder Middelhavet og Mar Menor. Vi har en dejlig stor lejlighed i dette kompleks som har en god og høj standard, Inde i anlægget er der 2 store fælles pool, dejlig sol område og tennisbane for hele familien.

Vi har en smuk og moderne penthouse lejlighed på 7. sal med 90 m² bolig og en stor tagterrasse som har sol hele dagen. Tagterrassen har en flot udsigt over både Middelhavet og Mar Menor, og er udstyret med alt hvad du behøver: stor sofa gruppe, liggestole, spisebord, grill og meget mere. Alle værelserne i lejligheden har aircondition, og et af værelserne har eget badeværelse. Der er i alt to badeværelser i lejligheden. Der er sovesofa i stuen, med plads til to ekstra personer, og muligheden for en ekstra seng eller barneseng for en lille ekstra omkostning. Lejligheden har også 3 balkoner den ene med udgang fra stuen. Lejligheden er udstyret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold, herunder opvaskemaskine, internet og satellit-tv osv…

Kun 50 meter fra det nye SPA Hotel Abity, det fem stjernede hotel med flere restauranter og en stor SPA afdeling, der også er åben for gæster ude fra. Der er også flere restauranter, butik og bageri i området, kun 100 til 300 meter fra lejligheden. Til strandene ud mod Middelhavet og Mar Menor er der ca. 200 til 400 meter og til marina Tomas Maestre er der ca. 1,5 km, hvor du har et større udvalg af restauranter og barer. Vores samarbejdspartner har kontor lige før indkørselen til marinaen. Der er ikke meget trafik i området omkring Los Miradores da det ligger i slutningen af en lille blind vej, og området er derfor meget roligt.

Skriv et svar

Copyright © 2013-2021 Lamanga Penthouse All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.