Om La Manga – Murcia

0

La Manga – Rejsevideo præsenteret af Feriebolig Spanien


La Manga er et vidunderligt sted for en familieferie eller en romantisk ferie for to. Uanset hvad du gerne vil lave, finder du muligheden på La Manga. Du har valget mellem to strande, det rolige, varme, krystalklare vand i Mar Menor. Det er ideelt til dine børn, da det er også meget lavvandet, eller efter 50 meter Middelhavet med brede sandstrande og rullende bølger, ideelt til vindsurfing eller fiskeri.

Det er et område, hvor spaniolerne gerne selv tager på ferie, og det vil du selv opleve hvorfor. Mange besøgende tager færgen til Sandiago de Ribera på en onsdag for at besøge markedet eller blot for fornøjelsen af en sejltur.

Tomas Mastre Marina er et meget behageligt sted at tage lange afslappende vandreture, slikke sol, se på de smukke omgivelser, eller bare øve dit spansk med en tjener.
Min favorit afslapning er at besøge restauranter på venstre side af marinaen og se solen gå ned mens jeg har et glas vin i hånden selvfølgelig! Ren fornøjelse!

Solen går ned over Marinaen

Link til turistguide på engelsk

Murcia regionen

Attraktioner uden for byen

Los Alcazares er det nærmeste strand område omkring 15 minutter væk. Det har mange barer og restauranter og gode strande for dig der nyder det varme vand i Mar Menor.

San Pedro De Salinas er i slutningen af ‘The Strip’ og er berømt for de mineralske mudderbade. Der er dejlige gåture på de store fortove som går gennem naturreservatet.

Roldan er landsbyen tættest på La Torre og det er en typisk traditionel lille spansk by.

Torre Pacheco og Balsicas er omkring 10 minutter væk, og tilbyder traditionelle spanske barer og spisesteder.

La Manga Strip

ligger på La Manga del Mar Menor. Det er en smal strækning af jord der adskiller Middelhavet fra indhavet i Mar Menor. I nærheden ligger La Encañizada naturreservat.
På begge sider af La Manga Strip – fordelt over 50 km – er dejlige sandstrande med et bredt udvalg af barer og restauranter i nærheden.

[title color=”color-default” align=”scmgccenter” font=”arial” style=”normal” size=”scmgc-1em”]Udflugter[/title]
Mar Menor Færge

Færgen afgår fra Santiago de la Ribera startende fra 10:00 og så hver anden time til La Manga Puerto Havn, på de rolige Mar Menor farvande.
La Manga havn har et rigt udvalg af barer og restauranter til at slappe af og nyde en drink eller et måltid.
Eller hvis du foretrækker det, kan du hoppe på en af de mange busser og turist tog og udforske La Manga.

Cartagena Port Catamaran Cruise

Oplev Cartagena ad søvejen. Krydseren tilbyder daglige ture fra kajen og tager cirka en time. Fra havet kan man beundre det historiske fort og slot på bjergtoppen og du vil også opleve havneområdet.

Mar Menor Go Karts

En stor dag for alle aldre. placeret tæt på San Javier Airport på vej mod Los Alcazares. Der er åben fra 11:00 til 23:00.

Charter Muffy

Alle årets dage er der krydstogter, båd charter, lystfiskeri og dykkerture. Nyd en afslappende tur med at besøge og udforske lokale øer og strande.
Du kan svømme og snorkle i det varme Mar Menor farvand eller se Mar Menor by night med et kort krydstogt til Pediguera øen, udforske øen og nyde et aftenmåltid mens du ser solnedgangen.
Charter Muffy kan også arrangere hav og sø fisketure. For yderligere information email info@chartermuffy.com.

Polaris World Garden Center

Har marked, workshops, en cafe, legeplads og en papegøje have.

Shopping

Cartagena har mange snoede gader, der tilbyder et udvalg af typiske spanske butikker og high-end mærker.
Hos Cartagenas ‘Mediteranian Retail Park’ er der 3 store supermarkeder med elektriske apparater, en Carrefour, Toys R Us, sport butikker og restauranter.

Murcia´s brede avenuer er fyldt med et stort udvalg af mærkevarer. På vej mod domkirken finder du snoede gader med små forretninger og butikker.
“Nueva Condiminium Centre” er et indendørs indkøbscenter paradis med 250 butikker fordelt på to niveauer.
Det har et stort udvalg af spanske og britiske butikker, herunder Zara, H & M, Mango og Primark. Der er også caféer, barer og restuarants.

På hovedvejen fra La Torre til Murcia ved siden af Ikea butikken finder du endnu et indendørs indkøbscenter: T0hader Centre.

Dos Mares komplekset har butikker, supermarkeder, en forlystelsespark og en bowlingbane. Det ligger ved afkørsel 777 på A97.

For A-mennesker er der også mulighed for at deltage i de lokale markeder:

Mandag-San Pedro del Pinatar
Tirsdag-Los Alcazares
Onsdag-Santago de la Ribera
Torsdag-San Javier
Lørdag-Torre Pacheco
Søndag-San Javier autocine

Om Murcia

Murcia-regionen har i gennemsnit 320 solskinsdage om året, en gennemsnitlig årlig temperatur på 21 º C, og 250 km af kystlinjen langs to have: Mar Menor og Middelhavet. Det er kendt for at være et land med kontraster, bjergrige nationalparker, sydlige bassiner med steppe landskaber og vidunderlige strande som dem man finder i La Manga, Mazarrón og Calblanque.

Temperaturer for La Manga

Murcia kystlinjen er rig og varieret, med områder med store bølger i kontrast til blide bugter og rolige strande, klitter, salt marker og vådområder.
Kystlinjen i Murcia-regionen indeholder en lang række områder af ubestridelig miljømæssig interesse, mange af dem er naturreservater.

Murcia-regionen ligger lige midt i Middelhavets bue, mellem Valencia, Andalusien, og Castilla-La Mancha.

Murcia, hovedstaden, er åben og dynamisk, med fremragende adgang til alle andre byer på Spaniens østkyst.
Dens klima og indbyggernes godmodige karakter gør det til en venlig by, det afspejles i de konstant travle gader og pladser af byens gamle kvarterer, hvor beboere og besøgende småsnakker, går ture, smager på lækre ‘tapas’, eller udspringer mod en af de mange kulturelle ruter.

Århundreders historie og utallige civilisationer giver Murcia-regionen en rig historisk og kulturel arv, med meget repræsentative bygninger såsom katedralen og Casino i hovedstaden, det romerske teater i Cartagena, og de middelalderlige slotte i Lorca og Mula.

Over 30 museer, 22 slotte og rester af fæstninger spredt over hele landet fuldfører denne regions appel, et land fuld af historie og en uhyre varieret kunstnerisk arv.
Endvidere oplever Murcia-regionen i dag stor vækst, med ny moderne infrastruktur, samtidig med at man opretholder omhyggelig respekt for miljøet.

Festligheder

Seks Nationale Turist interesse festivaler og 31 regionale turisme interesse festivaler giver en idé om Murcia regionens lange fest kalender,
hvilket er af stor interesse for beboere og besøgende.

Det hele begynder på den sidste søndag i januar, med Cuadrillas de Barranda Festival.

Februar er Carnival måned, med berømte dansetrup parader og kostume konkurrencer i lokalsamfundene, såsom Águilas, Cartagena, og Cabezo de Torres.

Den Hellige Uge er kendt for Cartagena, Lorca, Jumilla og Murcia processioner.
Det er også sæson for Tamborradas (processioner med trommeslagere), der ledsager Mula og Moratalla festerne, og Murcia Forårs Festivaler.
En fremhævning af de sidstnævnte festivaler er Bando de la Huerta Day, hvor tusindvis af Murcianere, iført traditionel påklædning, ledsager kavalkaden gennem byen.

En anden Hellig Uge festival er Entierro de la Sardina, der er Murcias anden store festival sammen med Bando.
En hedensk festival af mytologi og ild – det er en magisk aften i byen der skal opleves, hvor en imponerende parade af danse trupper, messing bands, underholdnings grupper, drager, jætter, kæmpehoved figurer, og balloner ledsager en enorm sardin, som i sidste ende brændes i en rensende ild under en forårs himmel oplyst af et blændende fyrværkeri.

Der er mange andre fester i løbet af året. Og hvis du aldrig har oplevet en spansk fiesta, er det en af de ting, der skal med på din to-do liste.

Skriv et svar

Copyright © 2013-2021 Lamanga Penthouse All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.